Omfanget av vår totale virksomhet øker kraftig, og vi har styrket laget med et dedikert vertskapspar for gårdshotellet vårt Opaker Gård AS. Her jobber vi tett med interesserte, fremoverlente og flotte gjester.
Vårt hovedmål – være det foretrukne samlingsstedet for regenerative opplevelser hvor det ekte, naturlige og autentiske er i fokus, og hvor samskaping og utvikling blir et naturlig resultat.
Dette gjøres gjennom å skape og vedlikeholde Opaker Gård som en meningsfull arbeidsplass, hvor en jobber med solide kolleger i en vinnende kultur. Gården gir personlig og profesjonell vekst i alle ledd til sine medarbeidere, og har en ledelse en kan stole på, respektere og også se opp til som gode forbilder.
Hvem er vi?
Kjersti og Arne Wilhelm er 7. generasjon av familien som driver landbrukseiendommen Bjerke & Opaker Gård – en virksomhet som består av allsidig økologisk landbruksdrift med husdyr, planteproduksjon, juletrær, skog og gårdshotell. Her produseres og leveres matopplevelser på lag med naturen, en matopplevelse som skal gjøre deg godt. Vi formidler kompetanse om driften, ernæring, og det å drive på lag med naturen. Landbruksdrifta har hovedsete på Bjerke, hvor Kjersti og Arne Wilhelm bor. Gårdshotellet befinner seg på Opaker, som er det andre gårdstunet – 600 meter nærmere skogen. Gårdshotellet drives som et eget aksjeselskap (Opaker Gård AS), heleid av familien. Helt siden gårdshotellet ble etablert har vi lagt vekt på å lage sterke og tydelige bånd mellom primærproduksjon og hotelldrift, og dette vil fortsatt være viktig.
Her på gården kombineres gjesteopplevelser med kunnskapsdeling, og ureist mat dyrket på lag med naturen. Vi fasiliterer konferanser, kurs, bryllup, selskap, og er et naturlig samlingssted. Du får innsikt og opplevelser i det regenerative reiselivet og gårdslivet.
På Opaker Gård har det vært menneskelig aktivitet og drift siden steinalderen. Gårdshotellet ble startet i 1999 av 6. generasjon av familien her på gården, og målet var å skape en jordnær samlingsarena for næringsliv med behov for gode arbeidsforhold. Her kombineres nærhet til naturen og skogen med matopplevelser som gjør deg, jorden, og samfunnet godt.
Vi er stolte av å levere high- end opplevelser innen opplevelser basert på ureist mat som sankes og høstes fra gården, og for at dette skal skje anser vi alle som jobber her som nøkkelpersoner.
Alle våre ansatte er involvert i å skape gode opplevelser for kundene. Derfor er det viktig at vi er forskjellige, – for det er også våre kunder.
Lurer du på hvem vårt nye vertsskap er? Det skal du snart få vite mer om.