Vi setter sammen ulike matkurs gjennom året ut i fra råvare tilgang og sesonger. Lær deg ulike tilberedningsteknikker, og hvordan du kan benytte ulike stykningsdeler.
En kveld for å lære deg ulike grunnteknikker for sauser og får grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av sausene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem. Vi tar for oss noen grunnsauser, (som hollandaise, bearnaise, brun saus og
Høsten er tid for matauk på Opaker, og nå har vi tatt skogen og de gode råvarene inne. Ta en pause fra hverdagen og nyt godt selskap med et smakfullt måltid fra vårt kjøkken. Du får smake et utvalg at det naturen har å by på, og dette servers i nye
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.