Create an Account
Bilde til kurs og konferanse

God luft og ro til å konsentrere seg er viktig når du skal arbeide. Hos oss finner du to topp moderne konferanserom med alle fasiliteter.

Bilde til bryllup

Drømmer du om et vakkert bryllup i landlige omgivelser med blomster i håret og bølgende hvit kjole? Her på Opaker Gård har vi lang erfaring med bryllup. Her kan dere sammen skape deres drømmehelg om dere ønsker.

stabburet-middag-2_redigert

På jakt etter opplevelser eller kunnskap? Her kan du få et innblikk i mulighetene hos oss.  Julebord 30.november og 1.desember  I år inviterer vi til julebordshelg. Da vil du få servert en deiligtrerettersmiddag basert på lokale og ureiste råvarer.

soverom-300x225

Opaker forener det tradisjonelle med det moderne og praktiske. Bygningene reflekterer historien til gården, samtidig som de er utstyrt med det nyeste innen teknologi og bekvemmeligheter.

Ureist mat fra Opaker

Ønsker du å være gjest i ditt eget hus, på din egen hytte, få avlastning til selskap, eller kunne servere en nydelig lunsj på jobb? Vi tilbyr cateringtjenester med menyer basert på lokale gode råvarer.

Jakt-og-fiske-Opaker-gard-red

Nytt av året er tilbud om guidede jaktopplevelser i Opakers skog. Her er terrenget allsidig fra gammelskog til åpent myrterreng med vilt som elg, hjort, rådyr, hare, og skogsfugl.

Stilleretreat

 
Vi tilbyr stilleretreat med Jens Fougner på forespørsel. Tilbring tre dager i stillhet, i skjønne omgivelser, med fokus på yoga og meditasjon.

Opaker er et idyllisk og fredelig sted – og mulighetene for opplevelser er mange. Sett en spiss på oppholdet med en aktivitet som styrker samarbeidsevnen, eller underholdning som skaper god stemning. Enten dere vil utfordre hvilepulsen, smake dere gjennom akevittens historie, hygge dere i en lavvo, oppleve skogens magi eller la sangen ljome utover de sene nattetimer, stiller vi med det arrangementet du ønsker deg enten du er gourmet, eventyrer, friskus eller friluftsperson!

Her kan du se noen av tilbudene våre:

 

 

Matkurs
Vi setter sammen ulike matkurs gjennom året ut i fra råvare tilgang og sesonger.

Vinsmaking
Svein Lindin er en av landets mest etterspurte sommelierer. Han gir dere en entusiastisk, interessant og lærerik innføring i vin- og vinsmaking. Les mer om ulike aktiviteter som tester smaksløkene her.

Trekamp
Dette er en kortreist lagkonkurranse som skaper smil og sportsånd på en uformell måte. Avhengig av årstid, størrelse på gruppen og tid til rådighet vil vi sette sammen 3 passende aktiviteter.

Natursti
Denne aktiviteten åpner for en hyggelig fottur i Opaker-skogen. Løypa er på ca 3 km, og langs stien finner lagene oppgaver de skal løse i fellesskap, med tema natur og miljø.

PartyQuiz i Stabburbaren
En proff entertainer leder dere gjennom en morsom selskapslek, med oppgaver om film, TV-serier, sport – og naturligvis masse musikk. Dette er en jovial og uformell lek, som passer fint til kaffe og konjakk etter en bedre middag. Vår trubadur løfter alltid stemningen i taket. Varighet ca 1,5 time. Les mer om Opakers PartyQuiz her

Herregårdsmord
En spennende selskapslek over en bedre middag. En gjest er funnet drept, og morderen er i blant oss! Bli med på en kveld i Agatha Christies ånd. Les mer om vårt spennende mordmysterium her.

Syngende Servitører Show

Dette er en topp-pakke! Profesjonell middagsunderholdning med 2–4 musikalartister og pianist. Tenk for en herlig overraskelse, når servitørene setter fra seg vinkaraflene og smeller til med firstemte popmedleyer mellom bordene! Les mer her.

Firmasangen
To musikere/låtskrivere veileder gruppene i å dikte en morsom sang om bedriftens beste kvaliteter. Under middagen lager vi «Melodi Grand Prix», der gruppene fremfører sitt bidrag til glede for hverandre. På den måten tilbyr vi både aktivitet og kveldsunderholdning i samme pakke! Om dere vil, kan vi også rigge et proft, mobilt studio, og spille inn sangen på CD i beste «We are the world-stil».

På Grensen til Allsang
Festlig allsangmiddag med to entertainere, kjente norske poplåter – og tekstene på storskjerm.

Foredrag om trivsel og arbeidsglede
«En Eventyrlig Hverdag» er tittelen på gründer og reklamemann Tom Wangerud sitt populære foredrag om hvordan vi kan heve arbeidsglede, trivsel og kampmoral ved å motivere hver og en til å yte LITT ekstra for fellesskapet. Les mer her.

Musikalsk kåseri om motivasjon og arbeidsglede
Meningsfylt og underholdende innslag om motivasjon og arbeidsmiljø, levert av to gode musikere – hvorav den ene til daglig er foredragsholder om trivsel og arbeidsmiljø av yrke. Et meningsfylt innslag til aperitiffen, eller som et litt tidlig middagsinnslag, basert på foredraget «En Eventyrlig Hverdag». Les mer om innslaget her.

Trollskogen
Mørket har senket seg, og dere er invitert til en konjakk ved bålplassen. Fra den andre siden av høres plutselig gjestene skumle lyder. Det knekker en kvist! Hørte jeg en ulv? Hvor kom den tåken fra?  Så beveger det seg i skyggene, og selveste Fanden dukker opp i skogkanten!  Og etter hvert dukker både huldrene og flere mytologiske skrømt opp – og det er duket for en opplevelse dere ikke har opplevd maken til. Les mer om Trollskogen her

For priser på underholdning, fyll ut svarskjemaet til Underholdningssjefen her

Telefon:

62 94 66 50

Adresse:

Opaker 58
Kirkenær Hedmark

   

Bli kjent med oss
Ta kontakt

Ekte, ureist og bærekraftig.

Vi følger deg gjennom hele reisen.

Motta nyhetsbrev
Tilbake til toppen