Create an Account
Bilde konferansehall

Opaker Gård er et velegnet sted for å møtes. Ønsker du en ramme som gir rom, muligheter, samhandling og fokus så bistår vi deg gjerne.

I Låven har vi to store moderne konferanserom, det største med kapasitet til å 60 personer. For en mer intim atmosfære kan vi foreslå å legge møtet til Vinkjelleren.

De tradisjonsrike trebygningene på Opaker sørger for godt inneklima, enten du jobber, sover eller spiser.

I de ulike husene på gården er det mulighet for å jobbe i mindre grupper.

Aktiviteter skaper samhandling, og samhandling skaper resultater. Derfor velger mange av gjestene en eller flere fellesaktiviteter når de er på Opaker. Les mer om aktivitetene vi kan tilby her.

Kurs og konferanse på Opaker Gård er en god investering for deg, dine medarbeidere og dine kunder,en perfekt ramme for å bygge samhold, felles kultur, og for å tenke nye tanker.

Hos oss er det ro og god atmosfære som senker skuldrene dine. Kombinert med godt vertskap, lokalmat, og drikke av høy kvalitet gir dette en meget god ramme for å bygge gode relasjoner.

Med kapasitet til opptil 60 personer i våre møterom passer Opaker Gård både for store og små samlinger. Området rundt gården er godt tilrettelagt for ulike aktiviteter som passer din bedrift.
Omgivelsene og atmosfæren på Opaker Gård skaper et godt samhold, og en enestående stemning som både gjester og vertskap vil minnes med glede.

Ta kontakt for Kurs- og konferansepakke
Priseksempel tredagers samling med to overnattinger i enkeltrom inkl bespisning og møterom kr. 4229 eks mva. Minimum 14 personer.

Telefon:

62 94 66 50

Adresse:

Opaker 58
Kirkenær Hedmark

   

Bli kjent med oss
Ta kontakt

Ekte, ureist og bærekraftig.

Vi følger deg gjennom hele reisen.

Motta nyhetsbrev
Tilbake til toppen