Create an Account

Vi har lang og bred erfaring med ulike typer event fra bedriftsarrangement til TV-produksjoner.

På Opaker arrangerer vi opplevelser fra sommerfester og julebord, til større og mer landvarige samlinger for å bygge ny felles kultur og relasjoner, til kick off og billanseringer. Vi har blant annet arrangert tre år med WRC under Rally Norway, bidratt til TV-serier som 71 grader nord, Firestjerners middag, Med blanke ark, og innspilling av Top Gear Live. Opaker et godt egnet sted for deg som ønsker et event som krever stor grad av frihet med andre løsninger enn det du ellers kan skape. Med vår beliggenhet har vi gode muligheter til å skape arrangement akkurat slik du ønsker.

Gjennom årene har vi bygget opp en rekke gode relasjoner til dyktige samarbeidspartnere.

Vi gjør planleggingen for deg, og bidrar til at du får skreddersydd ditt event slik du ønsker.

Ta kontakt/send oss en forespørsel om event her

Bilde til event
Vinteren 2018 var vi 5 uker i Kirkenær i forbindelse med innspillingen av TV-serien «Wisting». Deler av teamet bodde disse ukene på Opaker Gård, og vi ble så godt ivaretatt at vi ikke ønsket å dra. Det fantastiske vertskapet, Kjersti og Arne Wilhelm, la til rette for alle våre ønsker og hjalp oss med alle mulige utfordringer vi måtte ha.

Servicen fra dem og de andre ansatte var upåklagelig. Opaker Gård ble vårt andre hjem. Det er sjarmerende og ligger i vakre omgivelser.

Opaker Gård anbefales på det varmeste.

Cinenord

I forbindelse med TV-produksjonen Farmen 2018, på TV 2, bodde Strix Televisjon ved flere anledninger på Opaker Gård.

Vi kunne ikke fått bedre service enn hva vi fikk på Opaker Gård, med Kjersti Rinde Omsted i spissen. Opaker Gård er et idyllisk overnattingssted, hvor kokkene tilbereder nydelige retter av lokale råvarer.

Underveis i produksjonen fikk vi god hjelp fra Kjersti og hennes brede kunnskap og nettverk. Det var ikke et problem hun ikke kunne løse.

Strix Televisjon vil anbefale Opaker Gård på det varmeste.

Camilla Saltskår
Produksjonsleder Farmen

Telefon:

62 94 66 50

Adresse:

Opaker 58
Kirkenær Hedmark

   

Bli kjent med oss
Ta kontakt

Ekte, ureist og bærekraftig.

Vi følger deg gjennom hele reisen.

Motta nyhetsbrev
Tilbake til toppen