Create an Account
laaven_10-300x200

Låven

Høsten 2005 stod den nye låven ferdig. Dette 300 kvadratmeter store praktbygget i 3 etasjer glir godt inn i landskapet og kompletterer tunet fordi det står på samme sted som den gamle låven.

Låven er konstruert i massivt tre og inneholder både konferanserom, møterom, overnattingsrom, vinkjeller og badstue. De lyse og komfortable fellesarealene gir gode forhold for lange møtedager. Vi har trådløst internett på hele gården.

drengestua

Drengestua

I den gamle drengestua er alle de tolv rommene pusset opp individuelt. Møblene er spesiallaget av bjørk og furu, og alle rommene er fargesatt individuelt.

Vi har lagt stor vekt på å forene det rustikke med komfort. Kunstverkene på veggene er tilpasset hvert enkelt rom.

stabburet_9-300x200

Stabburet

Stabburet er fra 1837 og var opprinnelig kornlager. I dag inneholder det kjøkken, spisestuer, salong og bar. I første etasje er det plass til 30 personer på langbord og 40 personer på småbord.

I storstua i 2. etasje er det plass til 60 personer på langbord og 80 personer på småbord. Maten som serveres her lages i stor grad av lokale råvarer.

lavo-300x203

Lavvoen og gapahuken

Tømmerlavvoen er et naturlig sosialt samlingspunkt. Hvis du trenger et annerledes møtested med påfølgende middag, passer tømmerlavvoen perfekt.

Den ligger i skogkanten ved tjernet og er utgangspunktet for de fleste av aktivitetene vi tilbyr. Det er plass til 72 personer rundt bordene. Ved temperaturer lavere enn -10, serverer vi ikke middag i lavvoen.

Å sitte rundt bålet i gapahuken en sen ettermiddag er rekreasjon i seg selv. Den gode følelsen som skogskarene fikk i gamle dager gjenskapes rundt det sprakende bålet.

Opakersetra

Setra og Torvgammen

Vi tilbyr overnatting på setra i forbindelse med skogsaktiviteter som fløting, hogst, rideturer, jakt og hundekjøring. Setra ligger idyllisk midt i skogen. Seterdriften opphørte for over 100 år siden, og nå brukes den i elgjakten på høsten.

Torvgammen ligger ved et nydelig tjern inne i skogen som omkranser Opaker Gård. Her får du være uforstyrret fra omgivelsene!

Besøk i gammen kan kombineres med rideturer på sommeren eller hundespann på vinteren. Et nydelig sted for piknik i det grønne. Torvgammen ligger cirka 20 minutter fra nærmeste skogsbilvei

Telefon:

62 94 66 50

Adresse:

Opaker 58
Kirkenær Hedmark

   

Bli kjent med oss
Ta kontakt

Ekte, ureist og bærekraftig.

Vi følger deg gjennom hele reisen.

Motta nyhetsbrev
Tilbake til toppen