Create an Account

Drømmer du om et vakkert bryllup i landlige omgivelser med blomster i håret og bølgende hvit kjole?

Her på Opaker Gård har vi lang erfaring med bryllup. Her kan dere sammen skape deres drømmehelg om dere ønsker utendørsseremoni omkranset at naturen, festmiddag med lokalmat, bonderomantikk, ro og tid til å være sammen med gjestene, og en vakker ramme for bryllup sommer som vinter.

Vi bistår dere gjerne i planlegging og tilrettelegging for deres store dag. Alt i en bærekraftig ramme.

Går du med bryllupsplaner og vil oppleve hva vi kan by på?

Som tradisjonen tilsier, går et ekte bonderomantisk bryllup over tre dager, akkurat som i eventyrene.

Her på Opaker kan dere samle gjestene til velkomstlag på fredagen med lett servering og oppladning til den store dagen. Starter bryllupsfesten en dag i forveien, blir gjestene bedre kjent, og stemningen blir enda bedre til bryllupsfesten.

Vår gode erfaring med bryllup gjør at dere som brudepar kan nyte dagen sammen.

Klikk her for å ta kontakt om bryllup

Å ta avgjørelsen om å ha bryllupsfesten vår på Opaker Gård var enkel. Vi opplevde med en gang tillit til at dette var noe Opaker Gård var gode på i tillegg til at lokalene var koselige og intime og selve stedet var vakkert. Vi ønsket en privat bryllupsfest i fine omgivelser med mulighet for overnatting. I tillegg ønsket vi ikke å bruke mye tid på detaljplanlegging og følte at vi var i trygge hender da vi overlot det meste til vertskapet.

Opaker Gård innfridde alle våre ønsker fra første møte. Selve bryllupsfesten ble mer enn hva vi forestilte oss. Gjestenes velkomst var overveldende – fantastisk fingermat og hyggelig vertskap. Vi, brudeparet, fikk flotte bilder da vi hadde med oss fotograf og tok bilder i omgivelsene rundt gården. Stabburet var flott pyntet til fest og vi fikk servert mat og drikke av ypperste klasse. Kjøkkensjefen lagde også bryllupskaken – flott å se på, herlig å spise! Alt gikk på skinner, vi som brudepar kunne bare slappe av og nyte dagen.

Gjestene fikk fine rom til overnatting og vi avsluttet bryllupet med herlig frokost i stabburet dagen etter. Samtlige gjester har i etterkant snakket i store ord om stedet og opplevelsen de fikk i bryllupet vårt.

Vi anbefaler Opaker Gård på det varmeste – fine omgivelser og fine folk!

Ida & Morten

Telefon:

62 94 66 50

Adresse:

Opaker 58
Kirkenær Hedmark

   

Bli kjent med oss
Ta kontakt

Ekte, ureist og bærekraftig.

Vi følger deg gjennom hele reisen.

Motta nyhetsbrev
Tilbake til toppen