Create an Account

For oss handler bærekraftig utvikling om å ta vare på ressursene vi forvalter for framtidens generasjoner.

Det innebærer å ta vare på miljø, den sosiale dimensjonen og de økonomiske. Her er det fokus fra mikro til makro – fra ditt mikrobiom til å bidra med å redusere globale klimaendringer.

Vi jobber hver dag for å bidra til et bedre miljø i form av å redusere avfall, gjenvinne, jobbe kretsløpsbasert, handle kortreist, stille krav til leverandører, og drive et jordbruk som bidrar til å forbedre mikrolivet i jorda, binde C, og gi ren mat.
For oss på Opaker er det viktig å ta være på oss selv, ansatte, gjester og lokalmiljøet. Det gjør vi gjennom å dele kunnskap om ernæring og kosthold, ivaretakelse av seg selv, inspirere til å bruke matressurser du finner rett utenfor døren din, og motivere til utdanning.

Gjennom egen matproduksjon kan vi sikre sporbarhet og kvalitet på maten vi serverer deg som gjest. Sommeren 2018 starter vi med vår første produksjon med permakultur, regenerativt jordbruk, som bidrar til å bygge opp jordas mikroliv og næringsstoffer. Dette gir igjen mat med høyere næringsinnhold.

«Vi har ikke arvet jorden av våre forfedre, vi låner den av våre barn»

Hver dag jobber vi for å gjøre vår del for at vi skal nå FN ´s bærekraftmål. Det er hovedsakelig mål som omhandler mat, ernæring, jordbruk, livskvalitet, helse, likestilling, utdanning, innovasjon, ansvarlig og redusert forbruk, ivareta det biologiske mangfoldet, og god forvaltning av skog av jord.

Ønsker du hverdagslig inspirasjon til å bidra til bærekraft kan du følge oss på instagram og facebook.

Telefon:

62 94 66 50

Adresse:

Opaker 58
Kirkenær Hedmark

   

Bli kjent med oss
Ta kontakt

Ekte, ureist og bærekraftig.

Vi følger deg gjennom hele reisen.

Motta nyhetsbrev
Tilbake til toppen